Momenteel zijn er geen nieuwsberichten

opleiding

Intro

Woordje uitleg...

In september 2003 startte EDUplus met het organiseren van vorming en opleiding voor de werknemers van de groene sectoren. Ondertussen is het opleidingsaanbod van EDUplus constant geëvolueerd en aangepast. Elk jaar wordt er een nieuw aanbod opgesteld en verspreid onder de werknemers en werkgevers van de groene sectoren.

Het vormingsaanbod op deze site is kosteloos toegankelijk voor iedere arbeider ingeschreven in één van de 4 groene sectoren. Als een medewerker tijdens de werkuren deelneemt aan een cursus, krijgt de werkgever van het Sociaal en Waarborgfonds de loonkost (inclusief sociale lasten) terugbetaald.

Uitzondering: Bedrijven van de sector Technische Land- en Tuinbouwwerken hebben een specifieke regeling. De loonkost voor de eerste 2 dagen van de opleiding zijn ten laste van de werkgever (enkel in het geval dat er niet gebruik gemaakt wordt van de regeling Educatief Verlof).
 

Opgelet: De cursussen rijbewijs vormen een uitzondering: enkel de volledige loonkost van de werknemer wordt gedragen door het sociaal fonds, NIET de opleidingskost.